Dobrodošli na spletni strani Lekarne Arnica montana!

Smo zasebna lekarna v mestni četrti Nova vas v Mariboru, katere osnovno poslanstvo je preskrba pacientov ter podjetij z zdravili. Preskrba z zdravili vključuje tudi svetovanje o pravilni, varni in racionalni uporabi zdravil.

Delovni čas

Pon-Pet: 07:00 - 19:30
Sobota: 08:00 - 13:00 

 

Kaj Vam v Lekarni Arnica montana nudimo poleg zdravil:

  • medicinsko-tehnične pripomočke (širok izbor izdelkov za sladkorno bolezen, obvezilni in sanitetni material, izdelki za inkontinenco urina/blata …)
  • prehranska dopolnila in posebne dietetične izdelke (prilagojena prehrana za otroke, alergike in težje obolele s posebnimi prehranskimi potrebami …)
  • široka ponudba kozmetičnih izdelkov (Eucerin, Avene, A-Derma, Nuxe, La Roche Posay, Vichy, Cerave, Unifarco …)
  • druge izdelke za diagnostiko, varovanje in ohranjanje zdravja (merilniki krvnega tlaka, merilniki glukoze v krvi, izdelki za nego novorojenčkov in otrok …)
  • za Vaše zadovoljstvo, dobro počutje in izgled pa Vas vabimo tudi na predstavitve, meritve, svetovanja in akcijske ponudbe

Naše vodilo je, da ljudem pomagamo! Z znanjem, odgovornostjo, korektnostjo, dostopnostjo ter ustrezno ponudbo zdravil ter drugega blaga, pa tudi storitev in nenazadnje tudi z možnostjo parkiranja neposredno pred lekarno. ÄŒeprav radi pomagamo tudi živalim, pa ste predvsem Vi razlog našega delovanja.

 

Lekarna Arnica montana se nahaja v Novi vasi na Knafelčevi ulici 31 v Mariboru.